RS Cert – Romanian Certification Systems este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO. RS Cert – Romanian Certification Systems efectueaza certificari ale Codului de Buna Practica pentru Furnizarea de Servicii de Securitate, conform cerintelor BS 10800.

Cereti oferta!

Completati formularul

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Servicii complete de certificare conform Standardelor ISO Noi! Actualizate!

Ce este BS 10800?

Standardul BS 10800 este un cod de buna practica pentru furnizarea de servicii de securitate. Conceput pentru a oferi recomandari operationale pentru intreprinderile care lucreaza in sectorul securitatii private, a devenit acum o cerinta tot mai des intalnita.

Prin certificarea BS 10800 creati procese care indeplinesc cele mai bune practici atunci cand vine vorba de managementul, personalul si operarea afacerii Dvs. de securitate. In plus, demonstrati in mod clar ca procesele companiei Dvs. sunt eficiente pentru a oferi niveluri ridicate de satisfactie clientilor.

Cat costa Certificarea BS 10800?

Costurile pentru a obtine Certificatul BS 10800 pot varia, in functie de complexitatea proiectului. Trimiteti acum o cerere de oferta, iar in timp scurt veti obtine preturi accesibile pentru un Certificat BS 10800, cu minim efort din partea Dvs.

Cum se obtine Certificatul BS 10800?

– Completati si trimiteti o cerere de oferta sau solicitati telefonic oferta;
– Obtineti detaliile dorite, impreuna cu oferta personalizata si documentele de colaborare;
– Initiem proiectul de certificare conform Etapelor Certificarii ISO

Ce beneficii aduce Certificatul BS 10800?

– Posibilitatea participarii la licitatii (achizitii publice);
– Imbunatatirea imaginii companiei in fata clientilor;
– Valorificarea optima a oportunitatilor de pe piata;
– Imbunatatirea sistemului de management al companiei;
– Castigarea increderii partenerilor de pe piata interna si internationala.

RS Cert va propune un program complet de certificare BS 10800, la preturi accesibile, fara costuri suplimentare. Pentru informatii legate de programul de certificare BS 10800, contactati echipa noastra de profesionisti. Cereti o oferta de pret completand formularul alaturat! Sau sunati-ne!