RS Cert – Romanian Certification Systems este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO. RS Cert – Romanian Certification Systems efectueaza certificari ale Codului de Buna Practica pentru Servicii de Paza Statica, conform cerintelor BS 7499.

Cereti oferta!

Completati formularul

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Servicii complete de certificare conform Standardelor ISO Noi! Actualizate!

Ce este BS 7499?

Standardul BS 7499 ofera cele mai bune practici si recomandari pentru operarea si gestionarea organizatiilor care presteaza servicii de paza si securitate statica. Aceste servicii se utilizeaza pentru sistemele de securitate ale cladirilor, sistemele de alarma sau pentru personalul de securitate care administreaza o anumita locatie. Standardul BS 7499 ofera linii directoare privind referintele normative, precum termenii si conditiile referitoare la serviciile de securitate.

Cat costa Certificarea BS 7499?
Costurile pentru a obtine Certificatul BS 7499 pot varia, in functie de complexitatea proiectului. Trimiteti acum o cerere de oferta, iar in cel mai scurt timp posibil veti obtine cel mai bun pret pentru un Certificat BS 7499, cu minim efort din partea Dvs.

Cum se obtine Certificatul BS 7499?
– Completati si trimiteti o cerere de oferta sau solicitati telefonic oferta;
– Obtineti detaliile dorite, impreuna cu oferta personalizata si documentele de colaborare;
– Initiem proiectul de certificare conform Etapelor Certificarii ISO

Ce beneficii aduce Certificatul BS 7499?
– Posibilitatea participarii la licitatii (achizitii publice);
– Imbunatatirea imaginii companiei in fata clientilor;
– Valorificarea optima a oportunitatilor de pe piata;
– Imbunatatirea sistemului de management al companiei;
– Castigarea increderii partenerilor de pe piata interna si internationala.

RS Cert va propune un program complet de certificare BS 7499, la cele mai bune preturi, fara costuri suplimentare. Pentru informatii legate de programul de certificare BS 7499, contactati echipa noastra de profesionisti. Cereti o oferta de pret completand formularul alaturat! Sau sunati-ne!