”In numele companiei noastre vreau sa va multumesc pentru realizarea proiectului de acreditare ISO, standardele 9001 si 14001. Suntem profund recunoscatori din toate punctele de vedere. Increderea, seriozitatea si profesionalismul sunt atuurile dumneavoastra ca si partener precum si ale colegului
dumneavoastra, Dorin Florea care ne-a ajutat in acest demers. Va multumim frumos pentru sprijin!”

Marius Petcu, Bucuresti, Procurement Director companie de curierat.

”Conform contractului de certificare, am obtinut Certificarea Sistemului de Management al Calitatii, in conformitate cu Standardul ISO 9001. Colaborarea cu RS Cert, a fost si este in continuare una foarte buna. Suntem multumiti de toate etapele parcurse si de serviciile oferite de catre acestia. Va multumim.”

Lucian Balta, Arad, Administrator companie de transport.

Promptitudinea, pretul obtinut si profesionalismul echipei RS Cert ne-au determinat sa-i alegem. Recomandam RS Cert tuturor celor care vor o experienta placuta pe durata intregului proiect de certificare.”

Ec. Sergiu Cazan, Bucuresti, Administrator companie de import si comercializare dispozitive si consumabile medicale.

”Efectuand un sondaj al societatilor autorizate in eliberarea de certificate conform Standardelor ISO, am optat la serviciile societatii dumneavoastra. In perioada colaborarii, am apreciat in mod deosebit modul de furnizare al datelor de specialitate, operativitatea intocmirii documentelor de certificare si nu in ultimul rand preturile oferite. In acest context, va multumim pentru serviciile acordate, dand dovada de operativitate deosebita si corectitudine in tot ceea ce intreprindeti. Va doresc mult succes si realizari!”

Ing. Dpl. Serban Nicolae, Satu Mare, Administrator companie de import si comercializare dispozitive si consumabile medicale.

„O companie responsabila, autorizata, cu personal pregatit si atestat, cu prestanta si cu experienta in domeniul respectiv, indeplinind cerintele legislatiei in vigoare. De asemenea RS Cert este o firma care colaboreaza in permanenta cu beneficiarul, venind cu idei si propuneri pentru imbunatatirea calitatii serviciilor.”

Dumitru Done, Constanta, Administrator companie de paza si protectie.

”Ma bucur ca am ales oferta Dvs. pentru certificarea ISO a celor doua societati ale noastre. Pe toata durata de derulare a operatiunilor, ati dezvoltat cu noi o relatie de colaborare exceptionala, poate chiar ne-ati dat o lectie de promptitudine, seriozitate, disponibilitate, profesionalism, operativitate si amabilitate. Nu s-a intamplat nici macar o data sa sun la telefon si sa nu mi se raspunda neintarziat si sa nu mi se ofere toate relatiile pe care le-am cerut. Iar cu Dl. Ovidiu, imi facea chiar placere sa vorbesc, atat este de amabil si de atent. FELICITARI intregului colectiv! Va doresc multa sanatate, mult succes in ceea ce faceti si sa va mearga bine! Cu intreaga mea consideratie, Valeriu Campeanu.”

Valeriu Campeanu, Arad, Consilier Juridic al unui grup de companii care ofera servicii de cazare, restaurante si baruri.

”Suntem foarte multumiti de serviciile Dvs. Cu respect, Dumitru Tomoroga.”

Dumitru Tomoroga, Arad, Administrator companie constructii case cu structura din lemn.

”Seriozitate, incredere si promptitudine! O firma de profesionisti! Recomandam cu incredere, multumim RS Cert.” 

Sasa Vladimir Cazacu, Bucuresti, Administrator companie de taxi.

”Este a doua societate pe care o certificam cu Organismul de Certificari RS Cert. Suntem la fel de multumiti ca si la primul proiect. Recomandam cu incredere!” 

Ec. Lucian Cazan, Constanta, Administrator companie de import si comercializare dispozitive si consumabile medicale.
Cereti oferta!

Certificate inregistrate:

In cazul in care doriti sa verificati valabilitatea unui certificat in baza noastra de date, va rugam sa completati si sa trimiteti solicitarea de mai jos (toate campurile sunt obligatorii):

Clienti