RS Cert – Romanian Certification Systems este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO. RS Cert – Romanian Certification Systems efectueaza certificari ale Sistemului de Management al Calitatii Echipamentelor Medicale, conform cerintelor ISO 13485.

Cereti oferta!

Completati formularul

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Servicii complete de certificare conform Standardelor ISO Noi! Actualizate!

Ce este ISO 13485?
ISO 13485 este standardul cel mai acceptat pentru producatorii de aparatura medicala. Acest standard include cerinte specifice acestui sector de activitate si defineste termeni ca dispozitive medicale, aparatura medicala activa, aparatura medicala pentru implanturi, aparatura medicala sterila si multe altele. ISO 13485 sustine reducerea riscurilor neasteptate pentru companii care construiesc, fabrica sau folosesc produse si servicii medicale, atat in timpul fabricatiei, cat si mai tarziu. Se doreste cresterea reputatiei atat in ochii clientilor cat si in cei ai autoritatilor. Standardul ISO 13485 are la baza standardul ISO 9001.

Cat costa Certificarea ISO 13485?
Costurile pentru a obtine Certificatul ISO 13485 pot varia, in functie de complexitatea proiectului. Trimiteti acum o cerere de oferta, iar in cel mai scurt timp posibil veti obtine cel mai bun pret pentru un Certificat ISO 13485, cu minim efort din partea Dvs.

Cum se obtine Certificatul ISO 13485?
– Completati si trimiteti o cerere de oferta sau solicitati telefonic oferta;
– Obtineti detaliile dorite, impreuna cu oferta personalizata si documentele de colaborare;
– Initiem proiectul de certificare conform Etapelor Certificarii ISO

Ce beneficii aduce Certificatul ISO 13485?
– Posibilitatea participarii la licitatii (achizitii publice);
– Imbunatatirea imaginii companiei in fata clientilor si a unitatilor medicale;
– Minimalizarea, prevenirea si controlul riscurilor;
– Valorificarea optima a oportunitatilor de pe piata;
– Imbunatatirea sistemului de management al companiei;
– Castigarea increderii partenerilor de pe piata interna si internationala.

RS Cert va propune un program complet de certificare ISO 13485, la cele mai bune preturi, fara costuri suplimentare. Pentru informatii legate de programul de certificare ISO 13485, contactati echipa noastra de profesionisti. Cereti o oferta de pret completand formularul alaturat! Sau sunati-ne!