RS Cert – Romanian Certification Systems este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO. RS Cert – Romanian Certification Systems efectueaza certificari ale Sistemului de Management pentru Servicii de Traducere, conform cerintelor ISO 17100.
.

Cereti oferta!

Completati formularul

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Servicii complete de certificare conform Standardelor ISO Noi! Actualizate!

Ce este ISO 17100?

Standardul ISO 17100 furnizeaza cerintele pentru procesele si resursele principale, precum si alte aspecte necesare pentru prestarea unui serviciu de traducere de calitate care indeplineste specificatiile aplicabile. Aplicarea acestui standard prevede, de asemenea, mijloacele prin care un prestator de servicii de traducere poate sa demonstreze conformitatea serviciilor de traducere specificate cu acest standard, precum si capabilitatea propriilor procese si resurse de a furniza un serviciu de traducere care sa indeplineasca specificatiile clientului sau alte specificatii aplicabile.

Cat costa Certificarea ISO 17100?

Costurile pentru a obtine Certificatul ISO 17100 pot varia, in functie de complexitatea proiectului. Trimiteti acum o cerere de oferta, iar in cel mai scurt timp posibil veti obtine cel mai bun pret pentru un Certificat ISO 17100, cu minim efort din partea Dvs.

Cum se obtine Certificatul ISO 17100?

– Completati si trimiteti o cerere de oferta sau solicitati telefonic oferta;
– Obtineti detaliile dorite, impreuna cu oferta personalizata si documentele de colaborare;
– Initiem proiectul de certificare conform Etapelor Certificarii ISO

Ce beneficii aduce Certificatul ISO 17100?

– Posibilitatea participarii la licitatii (achizitii publice);
– Imbunatatirea imaginii companiei in fata clientilor;
– Valorificarea optima a oportunitatilor de pe piata;
– Imbunatatirea sistemului de management al companiei;
– Castigarea increderii partenerilor de pe piata interna si internationala.

RS Cert va propune un program complet de certificare ISO 17100, la cele mai bune preturi, fara costuri suplimentare. Pentru informatii legate de programul de certificare ISO 17100, contactati echipa noastra de profesionisti. Cereti o oferta de pret completand formularul alaturat! Sau sunati-ne!