RS Cert – Romanian Certification Systems este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO. RS Cert – Romanian Certification Systems efectueaza certificari ale Sistemului de Management al Serviciilor in Domeniul Tehnologiei Informatiei, conform cerintelor ISO 20000-1.

Cereti oferta!

Completati formularul

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Servicii complete de certificare conform Standardelor ISO Noi! Actualizate!

Ce este ISO 20000-1?
ISO 20000-1 este primul standard international care defineste cerintele pentru managementul serviciilor IT. Obiectivul acestui standard este crearea unui sistem de management care sa permita gestionarea eficienta si eficace a serviciilor IT. Standardul ISO 20000-1 promoveaza adoptarea unei abordari integrate a proceselor pentru a furniza in mod eficient servicii care indeplinesc cerintele afacerii si ale clientilor. Furnizorilor de servicii li se cere imbunatatirea calitatii, costuri mai mici, o mai mare flexibilitate si raspuns mai rapid pentru clienti. Un sistem de management al serviciilor IT ofera un nivel ridicat de satisfactie a clientului.

Cat costa Certificarea ISO 20000-1?
Costurile pentru a obtine Certificatul ISO 20000-1 pot varia, in functie de complexitatea proiectului. Trimiteti acum o cerere de oferta, iar in cel mai scurt timp posibil veti obtine cel mai bun pret pentru un Certificat ISO 20000-1, cu minim efort din partea Dvs.

Cum se obtine Certificatul ISO 20000-1?
– Completati si trimiteti o cerere de oferta sau solicitati telefonic oferta;
– Obtineti detaliile dorite, impreuna cu oferta personalizata si documentele de colaborare;
– Initiem proiectul de certificare conform Etapelor Certificarii ISO

Ce beneficii aduce Certificatul ISO 20000-1?
– Posibilitatea participarii la licitatii (achizitii publice);
– Imbunatatirea imaginii companiei in fata clientilor;
– Valorificarea optima a oportunitatilor de pe piata;
– Imbunatatirea sistemului de management al companiei;
– Castigarea increderii partenerilor de pe piata interna si internationala.

RS Cert va propune un program complet de certificare ISO 20000-1, la cele mai bune preturi, fara costuri suplimentare. Pentru informatii legate de programul de certificare ISO 20000-1, contactati echipa noastra de profesionisti. Cereti o oferta de pret completand formularul alaturat! Sau sunati-ne!