RS Cert – Romanian Certification Systems este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO. RS Cert – Romanian Certification Systems efectueaza certificari ale Sistemului de Management al Responsabilitatii Sociale, conform cerintelor ISO 26000.

Cereti oferta!

Completati formularul

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Servicii complete de certificare conform Standardelor ISO Noi! Actualizate!

Ce este ISO 26000?
ISO 26000 este un standard international care furnizeaza linii directoare privind responsabilitatea sociala. ISO 26000 este destinat organizatiilor de toate tipurile, din sectorul public sau privat, din tari dezvoltate, in curs de dezvoltare sau in tranzitie. Acest standard este rezultatul unui consens international intre expertii reprezentanti ai principalelor grupuri de parti interesate si este proiectat pentru a incuraja punerea in aplicare a celor mai bune practici de responsabilitate sociala la nivel global. Impactul organizatiilor asupra societatii, economiei si mediului este pe cale de a deveni din ce in ce mai mult un element critic in masurarea performantelor globale. Atat organizatiile cat si toate partile interesate, observa beneficiile comportamentului responsabil social drept un mijloc de a contribui la dezvoltarea durabila.

Cat costa Certificarea ISO 26000?
Costurile pentru a obtine Certificatul ISO 26000 pot varia, in functie de complexitatea proiectului. Trimiteti acum o cerere de oferta, iar in timp scurt veti obtine preturi accesibile pentru un Certificat ISO 26000, cu minim efort din partea Dvs.

Cum se obtine Certificatul ISO 26000?
– Completati si trimiteti o cerere de oferta sau solicitati telefonic oferta;
– Obtineti detaliile dorite, impreuna cu oferta personalizata si documentele de colaborare;
– Initiem proiectul de certificare conform Etapelor Certificarii ISO

Ce beneficii aduce Certificatul ISO 26000?
– Posibilitatea participarii la licitatii (achizitii publice);
– Imbunatatirea imaginii companiei in fata clientilor;
– Valorificarea optima a oportunitatilor de pe piata;
– Imbunatatirea sistemului de management al companiei;
– Castigarea increderii partenerilor de pe piata interna si internationala.

RS Cert va propune un program complet de certificare ISO 26000, la preturi accesibile, fara costuri suplimentare. Pentru informatii legate de programul de certificare ISO 26000, contactati echipa noastra de profesionisti. Cereti o oferta de pret completand formularul alaturat! Sau sunati-ne!