RS Cert – Romanian Certification Systems este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO. RS Cert – Romanian Certification Systems efectueaza certificari ale Sistemului de Management al Securitatii Canalelor de Distributie, conform cerintelor ISO 28000.

Cereti oferta!

Completati formularul

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Servicii complete de certificare conform Standardelor ISO Noi! Actualizate!

Ce este ISO 28000?
ISO 28000 subliniaza cerintele necesare unei organizatii pentru a-si stabili, implementa si imbunatati un Sistem de Management al Securitatii Canalelor de Distributie. Acestea includ aspecte critice in asigurarea securitatii canalelor de distributie precum: finantarea, productia, managementul informational, facilitati pentru impachetare, depozitare si transfer de bunuri intre tipuri de transport si locatii. ISO 28000 poate fi aplicat de organizatii de toate marimile implicate in productie, service, depozitare si transport aerian, naval, feroviar si rutier, in orice etapa a procesului de productie sau aprovizionare.

Cat costa Certificarea ISO 28000?
Costurile pentru a obtine Certificatul ISO 28000 pot varia, in functie de complexitatea proiectului. Trimiteti acum o cerere de oferta, iar in cel mai scurt timp posibil veti obtine cel mai bun pret pentru un Certificat ISO 28000, cu minim efort din partea Dvs.

Cum se obtine Certificatul ISO 28000?
– Completati si trimiteti o cerere de oferta sau solicitati telefonic oferta;
– Obtineti detaliile dorite, impreuna cu oferta personalizata si documentele de colaborare;
– Initiem proiectul de certificare conform Etapelor Certificarii ISO

Ce beneficii aduce Certificatul ISO 28000?
– Posibilitatea participarii la licitatii (achizitii publice);
– Imbunatatirea imaginii companiei in fata clientilor;
– Valorificarea optima a oportunitatilor de pe piata;
– Imbunatatirea sistemului de management al companiei;
– Castigarea increderii partenerilor de pe piata interna si internationala.

RS Cert va propune un program complet de certificare ISO 28000, la cele mai bune preturi, fara costuri suplimentare. Pentru informatii legate de programul de certificare ISO 28000, contactati echipa noastra de profesionisti. Cereti o oferta de pret completand formularul alaturat! Sau sunati-ne!