RS Cert – Romanian Certification Systems este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO. RS Cert – Romanian Certification Systems efectueaza certificari ale Sistemului de Management al Riscului, conform cerintelor ISO 31000.

Cereti oferta!

Completati formularul

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Servicii complete de certificare conform Standardelor ISO Noi! Actualizate!

Ce este ISO 31000?
Un nou standard international va ajuta organizatiile de toate tipurile si dimensiunile sa gestioneze in mod eficient riscul. ISO 31000 prevede principii, cadre de lucru si procese de gestionare a oricarei forme de risc intr-un mod transparent, sistematic si credibil in cadrul oricarui domeniu de aplicare si in orice context. Standardul recomanda ca organizatiile sa dezvolte, sa puna in aplicare si sa imbunatateasca in mod continuu un cadru de gestionare a riscului, ca o componenta integranta a sistemului de management.

Cat costa Certificarea ISO 31000?
Costurile pentru a obtine Certificatul ISO 31000 pot varia, in functie de complexitatea proiectului. Trimiteti acum o cerere de oferta, iar in cel mai scurt timp posibil veti obtine cel mai bun pret pentru un Certificat ISO 31000, cu minim efort din partea Dvs.

Cum se obtine Certificatul ISO 31000?
– Completati si trimiteti o cerere de oferta sau solicitati telefonic oferta;
– Obtineti detaliile dorite, impreuna cu oferta personalizata si documentele de colaborare;
– Initiem proiectul de certificare conform Etapelor Certificarii ISO

Ce beneficii aduce Certificatul ISO 31000?
– Posibilitatea participarii la licitatii (achizitii publice);
– Imbunatatirea imaginii companiei in fata clientilor;
– Valorificarea optima a oportunitatilor de pe piata;
– Imbunatatirea sistemului de management al companiei;
– Castigarea increderii partenerilor de pe piata interna si internationala.

RS Cert va propune un program complet de certificare ISO 31000, la cele mai bune preturi, fara costuri suplimentare. Pentru informatii legate de programul de certificare ISO 31000, contactati echipa noastra de profesionisti. Cereti o oferta de pret completand formularul alaturat! Sau sunati-ne!