RS Cert – Romanian Certification Systems este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO. RS Cert – Romanian Certification Systems efectueaza certificari ale Sistemului de Management al Energiei, conform cerintelor ISO 50001.

Cereti oferta!

Completetati formularul

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Servicii complete de certificare conform Standardelor ISO Noi! Actualizate!

Ce este ISO 50001?
Elaborarea si adoptarea Sistemului de Management al Energiei, ISO 50001, contribuie la stimularea unui proces de imbunatatire continua, ce conduce la utilizarea mai eficienta a energiei. Astfel, se incurajeaza organizatiile sa implementeze un plan de monitorizare a energiei, precum si de analiza a energiei. Cerintele acestui standard pot sa se adapteze sau sa se integreze cu cele ale altor sisteme de management, cum ar fi sistemele de management pentru calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala, de management financiar sau al riscului.

Cat costa Certificarea ISO 50001?
Costurile pentru a obtine Certificatul ISO 50001 pot varia, in functie de complexitatea proiectului. Trimiteti acum o cerere de oferta, iar in cel mai scurt timp posibil veti obtine cel mai bun pret pentru un Certificat ISO 50001, cu minim efort din partea Dvs.

 Cum se obtine Certificatul ISO 50001?
– Completati si trimiteti o cerere de oferta sau solicitati telefonic oferta;
– Obtineti detaliile dorite, impreuna cu oferta personalizata si documentele de colaborare;
– Initiem proiectul de certificare conform Etapelor Certificarii ISO

Ce beneficii aduce Certificatul ISO 50001?
– Posibilitatea participarii la licitatii (achizitii publice);
– Imbunatatirea imaginii companiei in fata clientilor;
– Imbunatatirea performantei energetice;
– Valorificarea optima a oportunitatilor de pe piata;
– Imbunatatirea sistemului de management al companiei;
– Castigarea increderii partenerilor de pe piata interna si internationala.

RS Cert va propune un program complet de certificare ISO 50001, la cele mai bune preturi, fara costuri suplimentare. Pentru informatii legate de programul de certificare ISO 50001, contactati echipa noastra de profesionisti. Cereti o oferta de pret completand formularul alaturat! Sau sunati-ne!